Ce pun bulgăroaicele în ciorba de pui. Ingredientul care îi dă un gust aparte

Ce pun bulgăroaicele în ciorba de pui. Ingredientul care îi dă un gust aparte

Dacă ți-au rămas resturi de pui prin frigider, ai putea pregăti o ciorbă de pui delicioasă. Poți încerca rețeta orginală bulgărească. De asemenea, românii sunt iubitori de ciorbă, iar multe dintre ele nu lipsesc de pe mesele lor. 

Ingrediente pentru ciorba bulgărească de pui 

Ciorba este una dintre cele mai comune preparate din bucătăria românească. Indiferent dacă este de burtă, de văcuță, de pui, de perișoare sau a la grec cert este că niciodată o porție gustoasă de ciorbă nu poate fi refuzată. Mai jos se află lista ingredientelor pentru ciorba de pui gătită în stilul bulgăroaicelor. 

– 1 piept de pui;

– 2 cepe;

– 2 morcovi;

– 1 bucată ţelină; 

– ardei roşu iute; 

– 300 ml smântână; 

– 2 gălbenuşuri; 

– 1 lămâie; 

– 1 legătură pătrunjel; 

– sare; 

– piper. 

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *