Rețetă secretă de cârnați a gospodinelor din Ardeal. Ce pun în compoziția lor pentru a fi fragezi, suculenți și aromați

Rețetă secretă de cârnați a gospodinelor din Ardeal. Ce pun în compoziția lor pentru a fi fragezi, suculenți și aromați

Ardelenii au un mod aparte de a pregăti cârnații pentru a se înfrupta din ei în perioada rece. Rețeta lor pentru a pregăti cei mai gustoși cârnați vită-porc o regăsiți în rândurile de mai jos, alături de modul lor de preparare. Cu siguranță vor fi de-a dreptul delicioși! 

Ingrediente pentru 25 cârnați- 3 kg carne de porc mai grasă;

– 1,5 kg carne de vită; 

– 3 căpâțâni de usturoi;

– 1 lingură cimbru uscat;

– 2 linguri boia dulce;

– 1 lingură boia iute;

– 1 linguriță piper;

– sare grunjoasa

– ½ linguriță ienibahăr;

– mațe de porc. 

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *