Cum să prepari cel mai bun lebăr de casă, fin și gustos. Rețeta bunicilor

Cum să prepari cel mai bun lebăr de casă, fin și gustos. Rețeta bunicilor

Ingrediente:

1 ficat de porc;

500-700 g carne de porc;

o bucata slanina afumata ;

2 cepe medii; 

intestine pentru umplut; 

inima sau alte organe (optional); 

foi de dafin;

ienibahar; 

sare; 

piper.

Cea mai bună rețetă de mititei. Ingredientul secret care le conferă o savoare aparte. Multă lume ignoră acest condimentMod de preparare:

1.Spala bine toate organele si carnea, apoi pune-le la fiert la foc mic intr-o oala incapatoare cu sarea si condimentele.2. Spumeaza de mai multe ori apa, apoi adauga si ceapa data in jumatati. Dupa ce carnea a fiert, scoate-o sa se raceasca.3. Trece carnea si ceapa prin masina de tocat, de 2 ori daca e nevoie, apoi adauga din apa in care a fiert carnea in tocatura, incat sa obtii o pasta cremoasa.4. In matele spalate foarte bine, pune compozitia si leaga matul la ambele capete. Fierbe lebarul pentru inca o jumatate de ora in alta apa, nu inainte de a intepa matul din loc in loc, pentru a iesi aerul.5. Dupa fierbere, se lasa sa se raceasca si se da la frigider.

Ce să pui în mămăligă ca să nu se lipească. Ingredientul care îi conferă o textură fină. Rețeta tradițională din străbuni

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *