Portocală umplută, un desert parfumat, ideal pentru zilele de iarnă

Portocală umplută, un desert parfumat, ideal pentru zilele de iarnă

Ingrediente Portocala umpluta

2,3 portocale

 1 borcan mic ananas

 frisca 100 ml

 2 linguri zahar

50 gr ciocolata neagra

 50 grame nuca de cocos

Tort Diplomat cu fructe confiate. Desertul ideal Mod de preparare Portocala umpluta

Portocalele se taie in jumatate. Cu atentie se elimina miezul.

Crema:

Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduc la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.

Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata. Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider, cateva ore.

Servim desertul intr-un aranjament festiv deosebit.

Desertul FĂRĂ ZAHĂR. Conține 7 ingrediente care îndulcesc în mod natural. Toate sunt consemnate în cărțile sfinte ale religiilor

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *