Burger crocant din brânză, cu crustă de fulgi de porumb, la cuptor. Este potrivit pentru diete

Burger crocant din brânză, cu crustă de fulgi de porumb, la cuptor. Este potrivit pentru diete

Ingrediente (pentru 2 porții):

250 g brânză slabă (tip cottage sau ricotta)

50 g parmezan ras

1 linguriță de sare

1 ou (pentru pané)

Fulgi de porumb mărunțiți, pentru crustă

3 jeturi de ulei de măsline spray

Mod de preparare:

Prepararea amestecului de brânză: Într-un bol, amestecă brânza slabă cu parmezanul ras și sarea. Omogenizează bine compoziția până obții o pastă care poate fi modelată.

Din compoziție, formează chiftele rotunde și așază-le pe o tavă sau o farfurie. Lasă-le la frigider timp de 10 minute pentru a se întări, astfel încât să fie mai ușor de modelat ulterior.

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *