Rețetă de paste cu anșoa și măsline. Secretul pentru un gust unic și o aromă intensă

Rețetă de paste cu anșoa și măsline. Secretul pentru un gust unic și o aromă intensă

Paste cu doar 3 ingrediente principale

Cosânzenele gătesc au pus la dispoziție o nouă rețetă inedită, de data aceasta fiind vorba de paste. La bază au 3 ingrediente principale care le oferă o aromă unică și un gust delicios. Iată lista cu mirodenii de care ai nevoie:

– spaghetti (80-100 g paste uscate/ persoană)

– o lingură de sare (pentru apă de paste)

– 2 linguri de ulei de măsline

– 60 g de măsline

– un cățel de usturoi

– anșoa în ulei de măsline

– pătrunjel și busuioc proaspăt

– câteva capere

– 220 ml de suc de roșii

– piper măcinat

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *