Pandișpan pufos cu fructe din 7 ouă. Rețeta simplă și delicioasă cu care îți vei impresiona întreaga familie

Pandișpan pufos cu fructe din 7 ouă. Rețeta simplă și delicioasă cu care îți vei impresiona întreaga familie

Pandișpanul cu fructe din 7 ouă este extrem de aromat și ușor de preparat. Gustul său fin și delicios îl face perfect pentru orice ocazie și reușește să îi impresioneze chiar și pe cei mai pretențioși gurmanzi. 

Nu trebuie să fii as în bucătărie ca să prepari această rețetă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instucțiunile de mai jos, iar la final vei obține un desert fabulos.  

Pandișpan pufos cu fructe din 7 ouă- Ingrediente 

7 ouă7 linguri de zahar7 linguri de făină2 plicuri zahăr vanilat1 linguriță rasă de praf de coptZeamă de lămaie3 linguri de ulei floarea soareluiCoajă de portocale și lămaie1 vârf de cuțit de sarePuțină făină pentru fructeFructe proaspete sau congelate 500 gr

Rețeta de pandișpan pufos cu fructe din 7 ouă – Mod de preparare

Albușurile la temperatura camerei se separă de galbenușuri cu ajutorul palmei. Zaharul, gălbenușurile, coaja de citrice, 1 plic zahar vanilat, praful de copt stins și cele 3 linguri de ulei se mixează la viteza maximă până se obtine o cremă. Albușurile se bat cu zeama de lămaie și un praf de sare. Crema de galbenușuri se încorporează în albușuri treptat amestecand de jos în sus. Se adaugă treptat făina câte o lingură.

Apoi, se pune compoziția în tava tapetată și se distribuie în mod egal cu lingura. Presari peste fructe faina ca să nu se lase și apoi se pun pe toata suprafata prăjiturii. Presari peste ele celălalt zahar vanilat. Dai la cuptorul încălzit la foc mic aproximativ 25 minute. Ulterior, faci testul cu scobitoarea și când e gata închizi focul.

Dacă nu îți plac fructele congelate poți să folosește mere tăiate cuburi peste care presari scorțișoara și zahărul vanilat. Pandișpanul este atât de versatil încât îl poți face în foarte multe variante: cu visine, cu pere și scortisoara, cu mere și budincă sunt doar câteva dintre ele.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *