Cum să faci un risotto perfect: trei rețete grozave de la un bucătar-șef

Cum să faci un risotto perfect: trei rețete grozave de la un bucătar-șef

Bucătarul șef al Hotelului Thyme din Regatul Unit a dezvăluit pentru The Sunes Tymes trei rețete care promit să aducă la masă gustul bucătăriei italiene. 

Panissa cu fasole

Panissa este un fel de mâncare de munte piemontez – o încrucișare între un risotto și o tocană. 

Pentru 4 porții sunt necesare următoarele ingrediente:

Ingrediente

Pentru fasole borlotti:

• 1 lingura ulei de masline

• 1 ceapă, tăiată cubulețe

• 1 conserve de roșii întregi decojite

• 300 g fasole borlotti (înmuiată peste noapte sau conservată)

• 2 crengute de rozmarin

Pentru orez:

• 50g panceta, taiata cubulete

• 1 ceapă mică tăiată cubulețe

• 2 bețișoare de țelină, tăiate cubulețe

• 1 cap de fenicul feliat subțire

• 300g orez arborio

• 175 ml vin roșu

• Supliment de supă de pui sau legume (dacă ați folosit fasole conservată)

• 80g parmezan ras

• 50g unt

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *