Multe rețete cer unt înmuiat și, probabil, de multe ori ți-ai dat seama că l-ai scos din timp din frigider. Untul este considerat înmuiat atunci când este maleabil și modelabil cu mâna, dar suficient de ferm pentru a-și păstra forma atunci când nu este manipulat. Descoperă câteva metode de a înmuia untul rapid. În 5 minute acesta poate fi folosit la prăjiturile tale preferate.
el mai simplu mod de a înmuia untul este să îl lași la temperatura camerei 1-2 ore, în funcție de cât de cald este. Dacă uiți să faci acest lucru poate fi frustrant să aștepți. Din fericire, există o modalitate de a-l înmuia fără să stai pe lângă el câteva ore.
Pentru a accelera procesul de înmuiere, ai nevoie de două obiecte pe care cu siguranță le ai în bucătărie: un sucitor și puțină hârtie cerată, scrie Hello Taste.
Cea mai bună rețetă pentru micul dejun. Frittata cu prosciutto, roșii și busuioc. Se prepară repepede și este un deliciuMetode de a înmuia untul rapid
Apoi trebuie să desfaci pachetul de unt și să îl pui între două foi de hârtie cerată. Folosind sucitorul, începe să bateți untul și să îl întinzi. Învelișul neted al hârtiei cerate va împiedica lipirea untului, permițându-ți să-l scoți de acolo cu ușurință pentru a-l folosi în rețete.
Untul se bate mai întâi cu sucitorul pentru că în felul acesta se va desface în fâșii mai mici. Acestea vor fi mai ușor de întins apoi. Odată ce untul a fost prelucrat într-un strat mai plat, având suprafața mai mare se va înmuia mult mai repede.
Cât timp este o bucată mare și compactă se poate simți moale la atingere la exterior, dar centrul său va avea nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a se înmuia. Prin extinderea suprafeței sale, untul se va încălzi mai repede la temperatura camerei.
Cele mai bune rețete culinare cu avocado. Cum să prepari acest fruct cu beneficii multiple