Rețeta tradițională de care ne vom îndrăgosti de la prima înghițitură! Cum pregătim ușor ciorba ardelenească de vițel

Rețeta tradițională de care ne vom îndrăgosti de la prima înghițitură! Cum pregătim ușor ciorba ardelenească de vițel

Dacă suntem în căutarea unei rețete tradiționale ușor de pregătit, avem noroc! Această ciorbă delicioasă nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple, pe care le vom găsi ușor în toate magazinele din țară!

 

La final, vom avea o mâncare gustoasă, cu un gust tradițional la care ne vom întoarce mereu cu drag.

Ce ne trebuie pentru ciorba ardelenească de vițel

Pentru a prepara această ciorbă delicioasă avem nevoie de 500 de grame de carne de vițel, câteva oase, 3 – 4 morcovi, doi păstârnaci, două rădăcini de pătrunjel, jumătate de rădăcină de țelină, o ceapă roșie, 250 de grame de mazăre boabe, 2 – 3 cartofi, dar și câteva frunze de țelină și de pătrunjel.

De asemenea, ne trebuie și sare, piper, chimen, cât și puțină boia. Pe lista ingredientelor necesare se mai află și o crenguță de cimbru, 200 ml de suc de roșii, o foaie de dafin, cât și 1 – 2 linguri de ulei. În același timp, pentru dres ne vor trebui cam 3 – 4 gălbenușuri, 500 de grame de smântână, cât și verdeață pentru decor.

Citește continuarea aici.   

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *