Rețetă de plăcintă cu dovleac și brânză. Un preparat ideal sezonului rece

Rețetă de plăcintă cu dovleac și brânză. Un preparat ideal sezonului rece

Rețetă de plăcintă cu dovleac și brânză. Dovleacul copt este unul dintre cele mai delicioase deserturi ale sezonului rece, iar în această combinație inedită este cu atât mai gustos.

Rețetă de plăcintă cu dovleac și brânză

Aveți nevoie de un dovleac plăcintar de mărime medie, bine copt, care trebuie curățat bine de semințe înainte de a fi pus la copt. Acesta se taie felii și se pune în cuptorul preîncălzit, la 150 de grade, timp de 30-40 de minute, iar înainte se unge pe interior cu putin unt topit. În ceea ce privește aluatul, dacă nu aveți timpul necesar, puteți folosi aluat de plăcintă din comerț.

Ingrediente pentru aluat

o lingură de zahăr

100 grame unt

o jumătate de lingură de sare

200 grame de făină

50 ml de smântână

30 ml apă rece

Citește continuarea pe viva.ro.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *