Ingrediente Briose de post
250 g faina100 g zaharo lingurita rasa praf de copt2 plicuri zahar vanilatcoaja si sucul de la 2 portocale100 ml ulei2-3 linguri apa2-3 linguri zahar pudracapsune din dulceata
Plăcinta cu dovleac. Care este ingredientul secret pentru cel mai pufos aluatMod de preparare Briose de post
Zaharul, apa, uleiul, coaja si sucul de portocale se amesteca pana se topeste zaharul.Intr-un vas se cern faina si praful de copt.Se adauga compozitia lichida si se amesteca cu telul, sa nu ramana cocoloase.Fiecare lacas de briosa, se umple 3/4, iar deasupra compozitiei asezam capsune din dulceata. Ele se vor lasa pe fundul formei.Se coc 20 de minute, apoi se lasa sa se raceasca in forma si se scot usor.Se imbraca fiecare briosa cu hartie dantelata si se servesc pudrate cu zahar pudra.
Salata orientală de post. O rețetă rapidă și la îndemâna oricui