Cea mai bună ciocolată de casă. Rețeta fără zahăr

Cea mai bună ciocolată de casă. Rețeta fără zahăr

Ingrediente:380 g lapte praf;100 g unt gras;esenta de rom;indulcitori pulbere sau lichid, din stevia/xilitol;20 g miez de nuca sau alune;100 g cacao cu un continut cat mai mare de grasime;200 ml apa.Preparare:

Se pune apa la fiert. Cand clocoteste, adauga pachetul de unt si amesteca pana la omogenizare. Da deoparte, lasa sa se racoreasca cateva minute si adauga indulcitorii (acestia nu trebuie sa fiarba). Amesteca, pentru a ajuta dizolvarea.

Peste siropul obtinut, inca fierbinte, se adauga, treptat, laptele praf, esenta de rom si pudra de cacao, precum si nucile sau alunele, taiate marunt sau intregi. Se amesteca bine cu o lingura sau cu mixerul, pentru a se omogeniza toata compozitia. Se toarna fierbinte in forme si se lasa la racit cateva ore.

Sufleu de brânză dulce. Un desert delicios, rapid și hrănitor

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *