Cum să prepari focaccia cu usturoi și ierburi aromatice. Preparatul italian care te va cuceri

Cum să prepari focaccia cu usturoi și ierburi aromatice. Preparatul italian care te va cuceri

Ingrediente pentru focaccia cu usturoi și ierburi aromatice 500 g făină pentru pâine, pizza sau cozonac;350-400 ml apă;25 g. drojdie proaspătă sau 7 g drojdie uscată;1 linguriță de zahăr;1 linguriță de sare;40 ml ulei de măsline (2 linguri bune). Topping pentru focaccia (opțional):ulei de măsline și sare marină grunjoasă;roșii cherry;măsline fără sâmburi (rondele sau jumatăți);3 căței de usturoi zdrobiți;ierburi aromatice proaspete (frunze de rozmarin, frunze de cimbru sau frunze de busuioc sau oregano).Cum se prepară focaccia cu usturoi și ierburi aromaticePentru a prepara focaccia cu usturoi, se amestecă uleiul de măsline cu usturoiul și ierburile aromatice și se lasă la macerat. Acest pas simplu face pâinea incredibil de delicioasă;Se amestecă drojdia cu apă caldă și cu miere. În felul acesta aluatul va dospi mai repede și va avea o textură potrivită;Adăugați făina, sarea și puțin ulei cu ierburi aromatice și cu usturoi în amestecul de drojdie, apoi frământați aluatul de zece până la cincisprezece ori;Lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii (aproximativ 1 oră);Adăugați aluatul într-o tigaie mică sau într-un vas de copt și faceți mici gropițe în partea superioară a aluatului apoi ungeți pe deasupra cu uleiul rămas;Lăsați pâinea să crească încă douăzeci de minute, apoi o puteți pune la copt până când se rumenește și capătă o culoare aurie.Reteta kunefe. Cum sa prepari cel mai bun desert oriental. Conține același ingredient de bază ca și Ciocolata Dubai

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *