De ce nu este sănătoasă cafeau la ibric? Ce truc poți folosi că să reduci riscul pentru sănătate

De ce nu este sănătoasă cafeau la ibric? Ce truc poți folosi că să reduci riscul pentru sănătate

Cafeaua conține aceste grăsimi numite diterpene, care pot să crească acest colesterol LDL până la 30% pe studii.

Pentru cei care nu pot renunța la această metodă de preparare, specialiștii recomandă să turnăm cafeaua din ibric în cană printr-un filtru de hârtie, care ar reține mare parte din grăsimea cafelei.

Un studiu publicat online la 22 aprilie 2020 de European Journal of Preventive Cardiology a constatat că filtrarea cafelei (de exemplu, cu un filtru de hârtie) – nu doar fierberea boabelor de cafea măcinate și consumul apei – a fost mai bună pentru sănătate, în special pentru persoanele în vârstă, scrie health.harvard.edu.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *