Rețetă pas cu pas de zacuscă de vinete cu ciuperci. Un preparat savuros de toamnă

Rețetă pas cu pas de zacuscă de vinete cu ciuperci. Un preparat savuros de toamnă

Rețeta de zacuscă cu vinete și ciuperci este ideală pentru a fi preparată în sezonul rece, mai ales pentru că poate fi păstrată în borcane pentru a te bucura de gustul ei pe tot parcursul anului. Încearcă această rețetă simplă și rafinată, care va aduce cu siguranță o notă specială mesei tale! Acum este momentul să aduci varietate în cămara ta!

Zacuscă de vinete cu ciuperci. Ingrediente2 vinete mari500 g ciuperci (proaspete sau conservate)2 cepe mari2 morcovi1 ardei gras (preferabil roșu)400 g roșii (sau 2-3 linguri pastă de roșii)4-5 linguri ulei de măsline sau ulei vegetal2-3 căței de usturoiSare și piper, după gust1-2 foi de dafinPătrunjel proaspăt, pentru garnitură

Citește continuarea pe viva.ro.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *