Tort de mere. O rețetă de sezon, după care te vei topi

Tort de mere. O rețetă de sezon, după care te vei topi

Ingrediente:1 lingura de sirop de porumb2 lingurite de unt1/2 cană de zahăr brun2 linguri de nuci pecan tocate3 cesti de felii de mere taiate subtiri2/3 cana faina1/2 ceasca de seminte de in1 lingurita praf de copt1/4 lingurita de sare2/3 ceasca de zahar brun2 lingurite rase portocaliu coaja1 lingurita de extract de vanilie2 oua mari2 albusuri1/2 ceasca friscaScortisoara macinata (optional)Prăjitură cu mere. Rețeta celor 3 pahare. Preparat simplu, rapid și delicios

Pregatire:

Incalziti cuptorul la 375 °.

Topiti siropul de porumb si unt intr-o tigaie. Se presara cu 1/2 cana de zahar si nuci pecan; aranjeaza feliile de mere peste amestecul de zahar brun.

Combina faina, seminte de in, praful de copt si sarea, amestecand cu un tel.

Amesteca cu un tel 1/3 cana de zahar, coaja, vanilie, si ouale. Bateti albusurile cu un mixer foarte bine, apoi adaugati restul de 1/3 cana de zahar, cate o lingura la un moment dat, apoi restul. Adauga amestecul de ou întreg cu amestecul de făină.

Turnati aluatul peste mere. Se coace la 375 ° timp de 30 de minute. Lasati timp de 5 minute la racit, apoi rasturnati acest tort de mere pe farfurie. Se taie în felii.

Acest tort de mere se serveste cu frisca si, daca se doreste, se decoreaza cu scortisoara.

Pandișpan cu mere. O rețetă delicioasă și ușor de pregătit

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *