Ce să pui in chiftelele de ciuperci ca sa iasă pufoase și mai gustoase decât cele din carne

Ce să pui in chiftelele de ciuperci ca sa iasă pufoase și mai gustoase decât cele din carne

Ciupercile sunt un ingredient de bază pentru diverse feluri de mâncare. Sunt foarte gustoase și reprezintă o bogată sursă de nutrienți. Ele pot fi preparate în diverse moduri. Vă recomandăm o rețetă de chifteluțe din ciuperci, pe care o puteți încerca oricând, întrucât se prepară foarte rapid și poate constitui cu ușurință felul de bază atât pentru masa de prânz, cât și pentru cină.

Ingrediente:

1 kg de ciuperci;un ou;o ceapă;2 bucăți chifle;o legătură de mărar verde;sare și piper după gust.1 cartof fiert și zdrobit.

Mod de preparare

Ciupercile curățate se trec prin mașina de tocat. Se adaugă oul crud, ceapa tocată mărunt, cele 2 chifle înmuiate în apă și bine stoarse și mărarul tocat mărunt și caroful. Se pune sare și piper după gust.

Dacă preferați puteți adăuga și un cățel de usturoi pentru savoare. Compoziția se amestecă bine iar din ea se fac chifteluțele, care se vor prăji în ulei.

Cea mai bună rețetă de pârjoale. Ingredientul care le conferă o textură fină și un gust aparte

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *