Bulion delicios, după rețeta clasică a bunicii. Ce trebuie să adaugi, pentru o aromă de neuitat

Bulion delicios, după rețeta clasică a bunicii. Ce trebuie să adaugi, pentru o aromă de neuitat

Ingrediente necesare pentru această rețetă de bulion

6 kilograme de roșii coapte și zemoase

3 linguri de sare neiodată

O bucată de hrean

Două bucăți de țelină cu frunze

Cum se prepară

Începe prin a spăla foarte bine roșiile, apoi taie-le în bucăți mari, câte patru pentru fiecare roșie. Aceasta va ajuta la obținerea unui suc mai bun și la o fierbere uniformă. După ce le-ai tăiat, folosește o mașină de tocat roșii pentru a le mărunți și a elimina semințele. Pune piureul obținut într-o oală de inox, la foc mediu.

În timp ce roșiile se fierb, curăță hreanul și țelina. Aceste ingrediente sunt esențiale pentru un bulion cu o aromă deosebită. Hreanul adaugă o notă ușor picantă și un parfum unic, iar țelina adaugă prospețime și o dulceață subtilă. Pune-le în oala cu roșiile și lasă-le să fiarbă împreună până când amestecul devine dens și omogen.

Amestecă bulionul din când în când, la intervale de 15 minute, pentru a preveni arderea acestuia și pentru a asigura o fierbere uniformă. Nu uita să îți păstrezi o lingură de lemn pentru a amesteca bine, pentru a obține o consistență ideală.

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *