Rețeta strămoșească pentru cele mai bune JUMĂRI. Îngredientul care le face moi și suculente

Rețeta strămoșească pentru cele mai bune JUMĂRI. Îngredientul care le face moi și suculente

Ca în cazul oricărei rețete, calitatea îngredientelor face cel puțin jumătate din treabă. Așadar, o slănină de la porcul crescut natural, cu straturi fine de carne, proaspătă, va da un gust de neuitat jumărilor. Straturile fine de carne conferă o textură mai interesantă și o savoare suplimentară.

Trucul de a adăuga un pic de lapte în timpul prăjirii oferă jumărilor o frăgezime aparte și le intensifică aroma.

Sarea nu doar că potențează gustul, dar ajută și la păstrarea prospețimii jumărilor pentru mai mult timp.

În unele regiuni, gospodinele adaugă o ceapă mică sau câțiva căței de usturoi spre finalul prăjirii pentru o notă subtilă de dulceață sau aromă picantă.

După prăjire, este important să păstrezi jumările într-un recipient potrivit pentru a le permite să-și mențină textura.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *