Mâncărică de spanac cu orez, un preparat dietetic, dar delicios. E musai să-l încerci și tu

Mâncărică de spanac cu orez, un preparat dietetic, dar delicios. E musai să-l încerci și tu

Ingrediente (pentru 4 porții)

500 g spanac proaspăt (sau 300 g spanac congelat)

100 g orez (preferabil brun sau integral, pentru un plus de fibre)

1 ceapă mare, tocată mărunt

2-3 căței de usturoi, tocați fin

2 linguri de ulei de măsline

400 ml suc de roșii sau roșii pasate

1 linguriță de boia dulce

Sare și piper, după gust

1 legătură de mărar proaspăt, tocat (opțional)

Apă caldă (pentru fiert orezul)

Mod de preparare

Spală bine orezul și lasă-l la înmuiat pentru 15-20 de minute. Acest pas scurtează timpul de gătire.

Fierbe orezul în apă cu puțină sare până devine aproape gata (aproximativ 80%). Scurge-l și lasă-l deoparte.

Dacă folosești spanac proaspăt, spală-l bine și opărește-l câteva minute în apă clocotită. Scurge-l și toacă-l grosier.

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *