Rețeta tradițională a ciorbei de perișoare. Cum se prepară cu adevărat una dintre cele mai iubite ciorbe de români

Rețeta tradițională a ciorbei de perișoare. Cum se prepară cu adevărat una dintre cele mai iubite ciorbe de români

Românii iubesc ciorbele de toate felurile, pregătită pe gustul lor. De burtă, de văcuță, rădăuțeană, de perișoare etc, important este să fie făcute ca la carte și gustul lor să fie inegalabil. Ingredientele de care aveți nevoie pentru a prepara adevărata ciorbă de perișoare și pașii necesari de urmat în prepararea acesteia îi regăsiți în continuarea articolului. 

Ingrediente necesare pentru ciorba de perișoare

– câteva oase de vită;

– 3 roșii;

– 2 cepe;

– 2 ardei grași;

– 1 dovlecel;

– 1 țelină;

– 1 morcov;

– 1 legatură pătrunjel;

– 1 legătură leuștean;

– 1/2 l borș;

– sare;

– piper. 

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *