Chipsuri de legume coapte, făcute în casă. Un deliciu pe care nu îl vei putea uita așa curând!

Chipsuri de legume coapte, făcute în casă. Un deliciu pe care nu îl vei putea uita așa curând!

De ce să alegi chipsurile de legume făcute acasă?

Mai sănătoase: Fără aditivi, fără uleiuri hidrogenate sau sare în exces.

Personalizabile: Poți combina orice legume și condimente după preferințe.

Economice: Faci mai multe porții cu un cost mult mai mic decât produsele din magazin.

Rețetă: chipsuri de legume coapte

Porții: 4

Timp de preparare: 20 minute

Timp de coacere: 125 minute

Dificultate: Ușoară

Ingrediente:

2-3 sfeclă

2-3 morcovi

2 cartofi roșii

2 cartofi galbeni

½ cană ulei de măsline

4 linguri sare

2 linguri piper proaspăt măcinat

Opțional: praf de usturoi, boia de ardei, cimbru sau oregano

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *