Dovleac copt cu nuci, deliciul care va da pe spate orice gurmand pretențios. Incredibil de ușor de preparat

Dovleac copt cu nuci, deliciul care va da pe spate orice gurmand pretențios. Incredibil de ușor de preparat

O porție de dovleac copt umplut cu nuci nu doar că va satisface papilele gustative, dar va aduce și un strop de căldură și confort în zilele răcoroase. Prepararea este incredibil de ușoară, iar rezultatul va fi cu siguranță pe placul tuturor.

Ingrediente

1 dovleac plăcintar, fără coajă și semințe

150 g nuci coapte și mărunțite

200 g zahăr

lapte condensat, pentru servit

frunze de mentă

Mod de preparare

Tai dovleacul în bucăți mai groase, apoi le așezi într-o tavă cu hârtie de copt. Presari zahărul peste ele și le lași câteva ore ca să-și lase sucul, ne sfatuiesc gospodinele iscusite. Dai tava la cuptorul încins, în prealabil. Ții dovleacul la copt până când devine cremos și rumenit.

Îl servești presărat cu nuci, stropit cu puțin lapte condensat și decorat cu frunze proaspete de mentă.

Care este, de fapt, garnitura cea mai potrivită pentru pește. Secretul dezvăluit de marii bucătari

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *