Cum să prepari cremă de ciocolată acasă în 15 minute. Cremoasă, delicioasă și chiar mai sănătoasă decât cele din supermarket, pline de aditivi

Cum să prepari cremă de ciocolată acasă în 15 minute. Cremoasă, delicioasă și chiar mai sănătoasă decât cele din supermarket, pline de aditivi

Cremele de ciocolată pe care le gasim în magazine ne îmbie cu ambalajul lor atragător, unde, însă, dacă ne uităm la ingrediente ne speriem: Ulei de palmier, zahăr rafinat și o mulțime de aditivi care sunt dăunători pentru organism. De aceea ar fi mai bine să îți prepari acasă o variantă mai sănătoasă, care să fie la fel de gustoasă. Crema de ciocolată de casă reprezintă soluția ideală: fără ingrediente artificiale, cu alune autentice și o magie delicioasă de ciocolată. În plus, se face foarte simplu și rapid!

Crema de ciocolată de casă. Rețeta pas cu pas

Porții: 12Timp de preparare: 20 minuteDificultate: Ușoară

Ingrediente:

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru această rețetă:

2 căni de alune prăjite2 linguri pudră proteică de ciocolată (opțional)2 linguri pudră de cacao½ cană sirop de arțar¼ cană ulei de măsline sau de cocos1 cană de apăCum se prepară

1. Prăjește alunele la 180°C timp de 12 minute, apoi lasă-le să se răcească.2. Mixează-le într-un blender până obții un unt fin.3. Adaugă pudra proteică, cacaoa, siropul de arțar, uleiul și jumătate din apă. Amestecă din nou.4. Adaugă treptat restul de apă, până ajungi la consistența dorită.5. Transferă crema într-un borcan de sticlă și savurează fără vinovăție!

Sfat: Crema de ciocolată de casă este perfectă pentru clătite, smoothie-uri sau pur și simplu savurată cu lingura.

Cum să faci un risotto perfect: trei rețete grozave de la un bucătar-șef

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *