De ce trebuie să pui sare și scorțișoară în cafeaua măcinată. Trucul pe care doar barista îl cunosc

De ce trebuie să pui sare și scorțișoară în cafeaua măcinată. Trucul pe care doar barista îl cunosc

Iubitorii de cafea știu să aleagă una de bună calitate și chiar să o prepare la ei acasă. Astăzi vom explica de ce este recomandat să se adauge în cafeaua măcinată sare și scorțișoară.

Pont: adaugă sare și scorțișoară în cafea pentru un gust demențial 

Deși poate părea ciudat, este recomandat să adaugi sare și scorțișoară în cafeaua măcinată. În acest fel se atenuează gustul amărui, iar scorțișoara oferă o aromă mult mai plăcută băuturii noastre, devenind și mai gustoasă. 

Ce se întâmplă dacă bei cafeaua dimineața 

Asupra orelor indicate la care ar trebui să se bea cafeaua există nenumărate controverse. Anumite studii susțin că nu dimineața ar trebui să bem cafeaua și că există anumite riscuri asupra sănătății. De asemenea, altele susțin total contrariul. Un studiu publicat în revista „European Heart Journal”, a vorbit pe marginea acestui subiect.

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *