Pulpe de pui cu ciuperci și piure în sos cremos, rețeta inedită de care s-au îndrăgostit toți pofticioșii. Ingredientul banal care dă un gust desăvârșit preparatului

Pulpe de pui cu ciuperci și piure în sos cremos, rețeta inedită de care s-au îndrăgostit toți pofticioșii. Ingredientul banal care dă un gust desăvârșit preparatului

Pentru ingrediente ai nevoie de:

– pulpe de pui dezosate

– 400 – 500 g de ciuperci

– o ceapă mai mică        

– 2-3 căței de usturoi

– un cub de unt

– 2 linguri de ulei

– un pahar de vin alb

 – supă de legume (puteți folosi și apă în care fierb cartofii pentru piure)

– sare și piper

– pătrunjel proaspăt

Pentru piure: cartofi, un cub de unt, sare, puțină apă în care au fiert cartofii.

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *