Condimentul care încetinește procesul îmbătrânirii. De ce îl recomandă Lidia Fecioru

Condimentul care încetinește procesul îmbătrânirii. De ce îl recomandă Lidia Fecioru

Lidia Fecioru oferă „leacul” împotriva îmbătrânirii și care ajută la o sănătate a inimii mult mai bună. Ingredientul de care avem nevoie pentru a fi sănătoși și a arăta bine se regăsește în aproape orice bucătărie.

În aproape întreaga lume curcuma este unul dintre cele mai folosite condimente. Nu își are rolul doar în prepararea celor mai gustoase mâncăruri, ci și joacă un rol important în procesul de încetinire a îmbătrânirii. 

Lidia Fecioru: „Este o adevărată minunăție!”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul unei emisiuni, cum acționează curcuma. Aflăm că este un bun antioxidant și ajută la refacerea colagenului. De asemenea, procesul de îmbătrânire este încetinit cu un procent de 25%. 

„Curcuma este o adevărată minunăţie. Este un foarte bun antioxidant şi ajută la refacerea colagenului. Acest condiment ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire cu 25%. Deci, la patru litri de apă, adăugăm 200 g praf de curcuma. Se pune la fiert şi se lasă până când apa scade la jumătate. 

Se dă cu această apă pe tot ce înseamnă pete de vitiligo, pe erupţii cutanate, urticarie. Totodată, curcuma ne ajută şi în criza de astm bronşic. Avem nevoie de o lingură de curcuma, la un pahar cu apă.

Cei care au dischinezie biliară sau cei care au colesterolul mărit, au contraindicaţii în ceea ce priveşte consumul de curcuma.”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul acelei emisiuni, scrie click.ro

Leacuri băbești pentru anxietate. Tratamente naturiste care previn atacurile de panică

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *