Anna Lesko este și vlogger culinar, nu doar cântăreață
Cunoscuta artistă nu este doar o prezență spectaculoasă pe scenă, ci și o gospodină desăvârșită, care adoră să petreacă timp în bucătărie, mai ales atunci când pregătește bunătăți pentru fiul ei, Adam. Recent, Anna a postat pe Instagram pașii delicioasei rețete, care reinterpretează tradiționalul cozonac, adăugându-i o notă fresh, dulce-acrișoară, perfectă pentru masa de Paște.
Rețeta nu este complicată și, cu puțină răbdare și drag, rezultatul este garantat: cozonaci pufoși, aromați, cu gust autentic și un strop de originalitate marca Anna Lesko. Cu puțină atenție și exercițiu, nu are cum să nu iasă ca la carte.
Iar dacă vrei o rețetă specială de cozonaci, mai ”altfel”, ar trebui să o încerci. Cozonacul cu nucă și vișine, pufos și cu o compoziție bogată și dulce, care se face rapid și e foarte gustos, va fi cu siguranță elementul surpriză al mesei de Înviere.
Plăcinta dobrogeană. Rețeta celui mai bun desert. Ideal pentru a fi preparat în zilele de weekendRețeta de cozonac cu nucă și vișine a Annei Lesko
Iată de ce ingrediente vei avea nevoie pentru a te bucura de un desert ca al Annei Lesko, dar și ce pași trebui să urmezi pentru un cozonac cu nucă și vișine ca la carte. ”Înarmează-te” cu ingredientele necesare, un pic de răbdare și puțin timp.