Cum să prepari cel mai bun CREMȘNIT de Paște. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească de pe masa festivă

Cum să prepari cel mai bun CREMȘNIT de Paște. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească de pe masa festivă

Ingrediente Cremsnit

300 gr zahar,

4 oua,

1 litru lapte,

1 cana faina,

100 gr.unt,

vanilie,

5 linguri amidon alimentar,

2 pliculete zahar vanilat,

ciocolata (pt.glazura),

foi cremsnit din comert.

Mod de preparare Cremsnit

Se pun 750ml lapte la fiert cu zaharul. Restul ingredientelor se amesteca separat si se omogenizeaza cu laptele rece ramas pana se obtine o pasta subtire, dupa ce laptele a fiert cu zaharul se ia de pe foc si se amesteca cu pasta.Crema calduta se toarna peste foi. Foile se invelesc cu folie si se dau la frigider. Deasupra se poate face o glazura din ciocolata topita pe aburi si ornata dupa preferinta.

Friptură de miel la cuptor. 4 rețete ideale pentru mesele de Paște

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *