Pască umplută cu aluat de cozonac, rețeta inedită care a dat pe spate toate gospodinele. Se prepară ușor și este extrem de pufoasă și aromată

Pască umplută cu aluat de cozonac, rețeta inedită care a dat pe spate toate gospodinele. Se prepară ușor și este extrem de pufoasă și aromată

Pască cu multă umplutură și aluat de cozonac. Este pufoasă, aromată și ușor de făcut.

Lista de ingrediente:

– 250 g de făină 000

– 4 g de drojdie uscată

– un gălbenuș de ou

– 125 ml de lapte călduț

– 25 g de unt topit

– 2 linguri de ulei

– 40 g de zahăr

– coajă de la jumătate de lămâie

– esență de rom

– un vârf de linguriță de sare

Pentru umplutură:

– 550 g de brânză de vaci (nesărată)

– 20 g de smântână

– 2 ouă

– 150 g de stafide

– 4 linguri de zahăr pudra (dacă vreți mai dulce, mai adăugați)

– linguriță de coajă de lămâie

– 2 linguri de gris

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *