Ce trebuie să punem în carnea tocată, pentru a fi mai suculentă și mai gustoasă. Secretul celor mai iscusite gospodine

Ce trebuie să punem în carnea tocată, pentru a fi mai suculentă și mai gustoasă. Secretul celor mai iscusite gospodine

 Pentru a îmbunătății gustul cărnii, tot ce trebuie să facem este să adăugăm un ingredient anume în carnea tocată, înainte de a începe să o pregătim. Dacă este amestecat în carne, acest ingredient îi va modifica gustul și textura, iar mâncarea noastră va fi mai bună ca oricând!

De ce trebuie să punem unt în carnea tocată

Practic, ingredientul secret pentru o carne tocată cât mai delicioasă și mai suculent este untul! Însă, nu trebuie să uităm de faptul că nu orice fel de unt va fi bun pentru carne. Este important ca untul pe care îl vom folosi să fie congelat, atunci când îl punem în carne.

Apoi, dacă ne dorim ca mâncarea noastră să aibă un gust intens și delicios, mai există un truc simplu pe care îl putem aplica!

Carnea trebuie lăsată în frigider vreme de o oră

Practic, după ce am adăugat unt topit în carne, trebuie să amestecăm totul cât mai bine posibil. Apoi, putem adăuga deja toate condimentele pe care vrem să le punem în aceasta. În funcție de preferințele personale și de mâncarea pe care o vom găti, putem să introducem deja condimentele în carne și să amestecăm bine.

Apoi, carnea trebuie lăsată în frigider vreme de aproximativ o oră. În acest timp, aromele vor pătrunde cât mai bine în carne. Iar după ce o vom găti, ea va avea un gust mult mai bun și mai intens!

Cu ce poate fi combinată salata de boeuf. Preparate care se potrivesc perfect pentru masa de Paște

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *