De ce gospodinele desăvârșite pun un cartof la sarmale. Le face absolut delicioase

De ce gospodinele desăvârșite pun un cartof la sarmale. Le face absolut delicioase

Ingredientul secret pentru cele mai gustoase sarmale

Pentru a obține cele mai delicioase sarmale, trebuie să adaugi un ingredient secret. Este vorba despre cartoful ras, care oferă o aromă bogată și un gust intens preparatului tradițional. De asemenea, puțină pâine înmuiată în apă și stoarsă are un efect minunat asupra sarmalelor. Puteți apela la acest truc și în cazul în care vreți să gătiți sarmale de post.

Metoda de preparare este extrem de simplă. Tot ce trebuie să faci este să compui un amestec dintr-un kilogram de carne tocată, o ceașcă de orez, trei cepe potrivite și puțină afumătură.

În cazul în care varza murată este prea sărată, cartoful îți va fi de mare ajutor, căci are rolul de a absorbi sarea. De asemenea, dacă îți dorești un preparat asemănător cu cel turcesc, tot ce trebuie să adaugi este mărar, piper și scorțișoară.

Citește continuarea aici.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *